Houbová polévka se zakysanou smetanou

Doporučujeme

Fucoxanthin: Tajemný pigment mořských hlubin

Fucoxanthin je fascinující přírodní pigment, který se nachází především...

Odhalte pozitivní vlastnosti hydromasáže na naše tělo a zdraví

Hydromasáž ve vířivce je nejen nesmírně příjemná, ale je...

Porovnání zdravotních dopadů: Vaporizéry versus kouření

V současnosti se mnoho lidí snaží přestat kouřit a...

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Výborná houbová polévka se smetanou. Bohatá na vitamíny a živiny. Žampiony můžete nahradit jinými houbami podle sezóny a chuti.

Ingredience:

200 g žampionů
80 g másla
1 středně velkou cibuli
1 stroužek česneku
1 l vývaru
100 ml zakysané smetany
sůl
pepř
Postup:

Fresh Mushroom Soup topped with some herbs isolated on white background

Najemno nakrájíme cibuli a česnek, omyté žampiony nakrájíme na plátky. Na másle osmahneme cibuli, poté přidáme česnek a nakrájené žampiony a spolu restujeme. Zalijeme vývarem a vaříme přibližně 15-20 minut. Polévku odstavíme a rozmixujeme. K zahuštění přidáme zakysanou smetanu. Ochutíme a podávat můžeme s orestovanými žampiony.

- Reklama -zeny