Houbová polévka se zakysanou smetanou

Doporučujeme

Porovnání zdravotních dopadů: Vaporizéry versus kouření

V současnosti se mnoho lidí snaží přestat kouřit a...

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Probuďte své tělo i mysl během dlouhých pracovních dní

Dlouhé pracovní dny bývají vyčerpávající nejen pro tělo, ale...

Atopický ekzém v dospělosti, jak ulevit pokožce a zamezit svědění?

Od narození až do dospělosti. Atopický ekzém s věkem nemizí,...

Výborná houbová polévka se smetanou. Bohatá na vitamíny a živiny. Žampiony můžete nahradit jinými houbami podle sezóny a chuti.

Ingredience:

200 g žampionů
80 g másla
1 středně velkou cibuli
1 stroužek česneku
1 l vývaru
100 ml zakysané smetany
sůl
pepř
Postup:

Fresh Mushroom Soup topped with some herbs isolated on white background

Najemno nakrájíme cibuli a česnek, omyté žampiony nakrájíme na plátky. Na másle osmahneme cibuli, poté přidáme česnek a nakrájené žampiony a spolu restujeme. Zalijeme vývarem a vaříme přibližně 15-20 minut. Polévku odstavíme a rozmixujeme. K zahuštění přidáme zakysanou smetanu. Ochutíme a podávat můžeme s orestovanými žampiony.

- Reklama -zeny